Видавництво Навчальна книга - Богдан
Видавництво Каталоги Відео Співпраця Де придбати Контактні дані Доставка і оплата Електронні книги Foreign Rights
Телефони для замовлення:
phone_num (067) 350-18-70
basketКошик
Знижка 50%
corner_white
Піонери,або біля витоків Саскуеханни: Роман
Новини видавництва
new-news 22.09.2021
Як вивчати з дітьми пори року?
new-news 09.09.2021
До уваги вчителів 5 пілотних класів НУШ
new-news 07.09.2021
Програма заходів видавництва на 28 BookForum (м.Львів)
new-news 31.08.2021
ТОП-10 порад
Добірки
new-news 05.03.2021
Книги Ред’ярда Кіплінґа
new-news 01.04.2021
ТОП-10 для квітневого настрою
Дізнайтесь більше про конкурси від видавництва Навчальна книга - Богдан!
Технічна підтримка
  (пн.-пт., з 9.00 до 18.00)
mail support@bohdan-books.com


Як зробити замовлення?
Способи оплати
Доставка замовлень
Умови доставки, оплати і повернення
Політика конфіденційності

mail mastercard2 


Слідкуй за нами:

pravo_vydavec.png

pravo_dogovir.png

https://knugoman.org.ua


ГоловнаseparatorПолітика конфіденційності

Політика конфіденційності

Ми відповідально ставимося до обробки і зберігання персональної інформації споживачів послуг ТОВ «Видавництво «Навчальна книга — Богдан», а також відвідувачів сайту "https://bohdan-books.com/". Персональна інформація - це будь-яка інформація про особу, яка дозволяє прямо або побічно ідентифікувати цю особу, включаючи персональні дані, в розумінні законодавства про захист персональних даних.

Ця Політика конфіденційності містить опис різновидів персональної інформації, які ми отримуємо від користувачів наших сайтів (в тому числі, мобільної версії сайту) і клієнтів Компанії. Крім того, в цьому документі ми детально описуємо способи і методи збору та обробки вашої персональної інформації.

Яку інформацію ми збираємо?

Для чого ми збираємо інформацію?

Захист персональних даних

1.Яку інформацію ми збираємо

Інформацію, яку ви нам надаєте

Компанія "bohdan-books" збирає і обробляє наступну інформацію: ім'я, прізвище та по батькові користувача (клієнта), поштова адреса, адреса електронної пошти та телефон. Ми збираємо тільки ті дані, які ви надаєте нам добровільно.

Крім того, коли ви відвідуєте наші веб-сайти, ми можемо отримувати певну інформацію про вас автоматично. Така інформація може включати: ваш IP-адресу, відомості про операційну систему вашого комп'ютера / мобільного пристрою і тип браузера, тип вашого пристрою, унікальний ідентифікатор пристрою (UDID) або ж ідентифікатор мобільного устаткування (MEID) вашого мобільного пристрою, адреса сайту, на якому була розміщена посилання про нас і інформацію про сторінки, які ви відвідали на нашому веб-сайті.

Персональні дані відвідувачів використовуються задля забезпечення обміну інформацією, відносин у сфері реклами та комунікації відповідно до Законів України "Про захист персональних даних", "Про інформацію", "Про рекламу", "Про телекомунікації", "Про підприємництво", "Про захист інформації в інформаційно-телекомунікаційних системах", НД ТЗІ 2.5-010-03 "Вимоги до захисту інформації WEB- сторінки від несанкціонованого доступу".

Сайт "bohdan-books.com" збирає інформацію про вашу поведінку на нашому сайті і відвідування сторінок сайту, з метою отримання статистики відвідувань і ефективності використання сайту, формування персонального підходу і адаптації наших сервісів до інтересів кожного користувача. Ми робимо це за допомогою різних технологій, одна з яких - cookie-файли. Це дані, які веб-сайт може відправити вашому браузеру, і вони будуть збережені на вашому комп'ютері для подальшої ідентифікації його веб-сайтом.Cookie-файли можуть бути використані для формування персонального підходу на основі вже наявного досвіду взаємодії користувача з сайтом і його перевагами. Або для оцінки ефективності роботи веб-сайту. З плином часу ця інформація дозволяє поліпшити досвід користування сайтом.

Умови надання інформації (Disclaimer)

Сайт може містити посилання на інші сайти. Такі посилання наведені виключно для інформаційних цілей та допомагають нам найбільш повно розкрити інформацію або ілюструють розміщений матеріал. Той факт, що ми даємо посилання на зовнішній ресурс, не означає, що ми повністю схвалюємо викладені там позиції або ідеї, а також не гарантуємо достовірності розміщеної там інформації. Ми не несемо відповідальності за політику конфіденційності або зміст цих сайтів. Якщо у вас є питання або сумніви з приводу цієї політики, Ви можете зв'язатися з нами за адресою електронної пошти “office@bohdan-books.com

2. Для чого ми збираємо інформацію?

З метою надання послуг, ваша персональна інформація з сайту "bohdan-books.com" може бути використана і оброблена всередині компанії ТОВ «Видавництво «Навчальна книга — Богдан». Будь-яке використання вашої персональної інформації всередині компанії ТОВ «Видавництво «Навчальна книга — Богдан» здійснюється відповідно до цієї Політики конфіденційності. Якщо ви зробили покупку або залишили заявку на нашому сайті ви автоматично погоджуєтеся на рекламну розсилку, ми можемо направляти вам повідомлення, що містять маркетингову та рекламну інформацію про наші продукти та послуги, акційні пропозиції і т. Д. Ви завжди можете відписатися від рекламної розсилки в листі або написавши нам на пошту "office@bohdan-books.com".

3. Захист персональних даних

Компанія ТОВ «Видавництво «Навчальна книга — Богдан» не продає, не передає і не повідомляє персональну інформацію клієнтів і користувачів сайту третім особам. ТОВ «Видавництво «Навчальна книга — Богдан» робить всі комерційно обґрунтовані заходи для запобігання несанкціонованого доступу до персональної інформації і даних, отриманих в процесі користування сайтом або послугами ТОВ «Видавництво «Навчальна книга — Богдан». Ми прагнемо захищати ваші персональні дані, проте ми закликаємо вас приймати всіх доступних заходів обережності для захисту ваших персональних даних під час їх передачі. Для цього частіше міняйте паролі, використовуйте комбінації букв і цифр, а також користуйтеся безпечним браузером.

Ви повністю контролюєте всю персональну інформацію, яку надаєте нам. Ви маєте право в будь-який уточнити або змінити особисту інформацію, яку ми від вас отримали, або ж змінити налаштування отримання рекламної та маркетингової інформації від нас і наших партнерів. Ви маєте право в будь-який час попросити нас видалити всю зібрану про вас інформацію (право на забуття). Для цього надішліть нам повідомлення на електронну пошту або лист.

Звертаємо вашу увагу, що відкликання згоди на обробку персональних даних тягне за собою видалення Вашого облікового запису з Інтернет-сайту (http://bohdan-books.com), а також знищення записів, що містять ваші персональні дані, в системах обробки персональних даних компанії ТОВ «Видавництво «Навчальна книга — Богдан», що може зробити неможливим користування інтернет-сервісами компанії ТОВ «Видавництво «Навчальна книга — Богдан».

Наші контакти:

ТОВ «Видавництво «Навчальна книга — Богдан»

E-mail: office@bohdan-books.com

Адреса: м. Тернопіль, просп. Степана Бандери, 34а

Телефони: (0352) 52-06-07, 52-05-48


Зміна ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

Відвідувач, користуючись Сайтом, прийняв умови цієї ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ, враховує та згоден з тим, що дана ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ може час від часу змінюватися. Зміни, що вносяться до ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ, публікуються на цій сторінці Сайту.

У окремих випадках ми залишаємо за собою право публікувати окремі примітки про конфіденційність для певних програм.

  
Логін:      
Пароль:

ent Реєстрація    ent Забули пароль?
Вкажіть свій емейл


Коментар
ajax-loader-blue