ТИЖДЕНЬ "Українська класика" ~ знижка 20% Дізнатись більше
Видавництво Навчальна книга - Богдан
Видавництво Новини Електронні книги Співпраця Де придбати Контактні дані Доставка і оплата Foreign Rights
Телефони для замовлення:
phone_num (067) 350-18-70
Нова Пошта Укрпошта basketКошик
Книга дня
Знижка 50%
corner_white
Абрачупабрики. Плутанка на подвір’ї : розмальовка-гра для дітей молодшого шкільного віку.
Новини видавництва
new-news 03.05.2024
«Це війна очима мирних людей, показана зсередини країни та зсередини душ тих, хто опинився серед пекла», — розмова з Ольгою Полевіною та Еліною Заржицькою про колективну повість «Чи бачать небеса котів»
new-news 01.05.2024
Результати конкурсу «Героїчні казки»
new-news 30.04.2024
Сонько Бобо – дитячі книги на щодень, які НЕМОЖЛИВО ПОРВАТИ
new-news 25.04.2024
Світлана Лінинська: «Мої історії про пана Сирника так смачно читати!»
Дізнайтесь більше про конкурси від видавництва Навчальна книга - Богдан!
Технічна підтримка
  (пн.-пт., з 9.00 до 18.00)
mail support@bohdan-books.com


Як зробити замовлення?
Способи оплати
Доставка замовлень
Умови доставки, оплати і повернення
Політика конфіденційності



Ми у соц. мережах



ГоловнаseparatorНовини видавництваseparatorАнонс книжкових новинок для дітей на 2024 рік

calendar 02.01.2024
view579
Час читання: 9хв.

Анонс книжкових новинок для дітей на 2024 рік

Анонс книжкових новинок для дітей на 2024 рік

Дитяча українська література

«Жук і бу-бук» Оксана Лущевська
Ілюстрації Віталія і Аліси Бугари
В одному класі вчаться троє друзів: Вася, Ната й Лев. Прізвище Лева — Жук. Саме так його прозивають усі в класі, адже він цікавиться комахами. І Ната також. А от Васі просто подобається бути разом із друзями. Проте одного дня виявляється, що Жук має переїхати в інше місто. Чи можна цьому зарадити, що робити та яку роль у цій історії матиме загадкова книжка «Жукозябрія», читайте в оповіданні Оксани Лущевської. Книжка особливо припаде до душі юним шанувальникам і дослідникам комах: це художнє видання з пізнавальними елементами пропонує читачам чимало комахознавчих фактів і надихає на власні дослідження.

11_978-966-10-8758-2-Juk.jpg


«Паровозик раз-два-три» Володимир Чернишенко
Ілюстрації Володимира Штанка
Коли лютий і безжальний ворог іде на нас війною і прагне всіх знищити — тоді доля країни залежить від кожного з нас, і нічия допомога не буде зайвою. Навіть якщо це маленький паровозик, який, здавалося б, своє відпрацював і вже спокійно собі відпочивав на запасній колії...   

12_978-966-10-8757-5__parOvOzik.jpg     


«Вечірні крамниці вулиці Волоської» Галина Ткачук
Ілюстрації Ірини Лукашевої

13_978-966-10-8755-1-vechirni_cramnyci.jpg


«Мій брат — янгол» Мар’яна Стефак
Ілюстрації Лариси Федорченко
У другокласниці Оленки чудова родина: мама, тато і навіть праБА, хоч її дівчинка й не дуже любить. Але хочеться мати ще й брата! Однак мамин новий малюк не народжується, а перетворюється на янгола. Ось тільки виявляється, що навіть янголам іноді потрібна допомога старшої сестри.

14_978-966-10-8789-6-Miy_brat_yangol.jpg  


«Пан Сирник і подвійна паска» Світлана Лінинська
Ілюстрації Марії Гром-Вурловської
Чистий четвер — особливий день для пана Сирника. Адже цього дня він — найкращий пекар містечка Ясного — пече паски. Найрізноманітніші — і з родзинками, і з лимонними цукатами, і з мускатним горіхом, і сирні, й вершкові, ба навіть із шафраном. А особлива гордість пана Сирника — велика паска, якою на Великдень пригощатимуться всі мешканці містечка! Звісно ж, вона вийшла на славу — але проблема в тому, що, замішуючи тісто, пан Сирник водночас розповідав дівчинці Орисі про важливість математики. А з математикою жартувати годі!     

15_978-966-10-8776-6-Syrnyk_packa.jpg   


«Майстерня чаклуна Мурахи» Олена Колінько
Ілюстрації Олени Тараненко
По дорозі до школи Захар завважив на закинутому будмайданчику дивну сороку, яка не лише поводилася неприродно для пташки, а ще й мала на лівому крилі ядуче зелену пляму. Вертаючись зі школи, хлопець і його подружка Ліна побачили на тому місці новеньку піцерію з дивною назвою «Крокоди» — ну й вирішили зайти. І опинилися в химерному металевому світі, де ніхто не може говорити правду, бо на всіх наклав страшне закляття могутній чаклун Мураха. Звісно, треба якось знімати закляття! Але ж Захар і Ліна — ніякі не супергерої, а звичайні школярі, аж ніяк не готові до таких подвигів… Утім, чаклун уже знає про них і обриває зв’язок між світами. Повернення додому неможливе — хоч-не-хоч, а доводиться рятувати світ!

16_978-966-10-8774-2_MAJSTERNJA-TSHAKLYNA-MYRAHU_.jpg


«Політика для дітей» Євгенія Завалій
Ілюстрації Альбіни Колесніченко
Дуже часто люди не розуміють, що таке політика. Від твоїх батьків, чи й їхніх батьків, людей, здавалося б, старших і досвідченіших, часто можна почути фрази: «я поза політикою», «політика мене не стосується», «політики нічого не вирішують», «байдуже, яка політика». То що ж таке ця політика? Де вона живе? Чому всі від неї так сахаються? Гайда розбиратися!      

17_978-966-10-8790-2-polityka_dlya_dit.jpg  


«Схибнутий ліс» Соня Атлантова
Ілюстрації Соні Атлантової
Коли «схибнута» сімейка вирушає в мандри — чекай пригод, і то неабияких! Замість омріяного курортного морського узбережжя тоді легко втрапити в Схибнутий ліс, де мешкають химерні звірі з нестерпними характерами, які поводять себе, м’яко кажучи, дивно…
Та коли з’ясовується, що буцімто «нормальні» люди прагнуть знищити єдиний у всій околиці осередок дикої природи, — тоді всі «схибнуті» мусять об’єднатися, щоб захистити не лише свій дім, а й право бути собою.

18_978-966-10-8721-6_SHUBNYTUJ-LIS_Obkladunka_.jpg


Дитяча перекладна література

Історії для найменших про Бобо Сонька, його родину та друзів. Бобо вчиться ходити на горщик, уперше йде в дитсадок, гостює в бабусі й дідуся, виїздить із татом на ночівлю на природі, гуляє з мамою в лісі, відвідує з родиною різдвяну виставу, весело проводить час із друзями — і разом із ним маленькі читачі знайомляться з навколишнім світом і вчаться давати раду своїм бажанням та емоціям.

21_бобо.jpg


Серія «Конні» – німецька дитяча класика, яка має величезний міжнародний успіх уже понад 25 років.
Історії для дівчаток і хлопчиків. Повсякденне життя Коні, яке так схоже на життя її читачів.
Серія книг, яка росте разом із читачем. Історії для дітей від 3 до 12+ років.

22_Conni-1.jpg

22_Conni-2.jpg


Продовження серії «Пригоди Мами Му і Ворона»

23_mamaMU-1.jpg

23_mamaMU-2.jpg


«Мене називають мурахоїдом» Крістіне Нестлінґер
Коли Тезі була маленькою, вона не знала, що в неї мишачі очі, горбатий ніс і не таке підборіддя. Лише коли вона пішла до школи, то зрозуміла, що, певно, з її обличчям щось не так… Історія про те, як одного разу Тезі вдається подружитися зі своїм відображенням у дзеркалі, подана в жвавій і кумедній формі, але водночас реалістична і достовірна.

24-1_muraxoid.jpg


«Конрад, або Дитина з бляшанки» Крістіне Нестлінґер
Повість сучасної австрійської письменниці, лауреата Міжнародної премії імені Г. К. Андерсена Крістіне Нестлінґер про пригоди штучно створеного хлопчика в реальному світі.
Штучно створений хлопчик зазнає неймовірних пригод, перш ніж пристосовується до дійсності. Конрад — незвичайний хлопчик. І навіть не тому, що до пані Бартолотті його приніс поштар у здоровенній бляшанці. А через те, що Конрад занадто чемний, слухняний, страшенно нудний і зовсім не має друзів. Тож пані Бартолотті та її сусідка дівчинка Кіті конче мають перетворити ідеальну дитину на нормального хлопчика. Бодай для того, щоб Конрада не віддали іншим батькам.

24-2_Konrad.jpg


«Вогняноволоса Фредеріка» Крістіне Нестлінґер
Тета Анета і її кіт вважають Фрідеріку нормальною дівчинкою. Але всі інші знущаються з неї через її руде волосся. Особливо діти. «Ось іде полум'яна Фрідеріка! У неї вогонь на голові!», — кричать їй услід. Але оскільки волосся Фрідеріки незвичайне, з нею і її кривдниками починають відбуватися дивні речі...

24-3_ruda.jpg


«Розповіді про пінгвіна» Крістіне Нестлінґер
Це історія про пінгвіна, який не знатиме, що він — пінгвін. А ще це історія про хлопчика Емануеля, його сім’ю й сусідів та старезну товстезну кицьку, у якої з пінгвіном особливі взаємини. Втім, у цій історії особливі взаємини всіх з усіма. Певно, саме тому повість має аж три кінцівки — якась вам та й припаде до вподоби.

24-4_pingvin.jpg


«LasseMajas detektivbyrå» Martin Widmark
Ця серія книжок розповідає про двох дітей на ім’я Лассе і Маю, які живуть у маленькому містечку Валлебі. Їм подобаються таємниці, тому вони заснували детективне агентство і допомагають начальнику поліції Валлебі.
У Швеції знятий телесеріал за мотивами книг.

25_LasseMajas.jpg


«Вандербікери» Каріни Ян Глейзер
Серія налічує сім книг. Перша книга перекладена українською.
На черзі «Вандербікери і таємний сад. Книга 2»
У Гарлемі на Мангеттені мешкає весела й галаслива сімейка Вандербікерів.
У місті мертвий сезон і минає лише перший тиждень літніх канікул, а дітям уже страшенно нудно. Та щойно нещастя стається з їхнім сусідом згори, юні Вандербікери вмить позбуваються сонного заціпеніння. Невтомні прожектери розробляють черговий амбітний план із порятунку сусіда та впорядкування занедбаної ділянки неподалік. Чи вдасться їм утілити план у життя? Які труднощі та пригоди чекатимуть на них?

26_Vanderbeekers.jpg


«Трохи магії в повітрі» Фабріс Колен, Адрієн Мангурне
Світ довкола Петрика посірів, його матуся розучилась усміхатися. Як повернути в її життя радість та кольори, яких їй так бракує?
Одна зустріч здатна повністю змінити наше життя! Власне це й збагнув Петрик, вийшовши якось із дому. Адже для того, хто вміє бачити й ділитися, в повітрі завжди присутня магія, хіба ні? Услід за Петриком розплющіть оченята: краса світу поруч із кожним з нас.
Розслідування, придумане й ілюстроване Рафаелем Бо.

27_magie.jpg


«Золото капатеків» Рафаель Бо
Народ катапеків потребує твоєї допомоги!
Підлий доктор Якобус викрав у нього статуетку, яка захищає їх від гніву вулкана…
Обстеж лабіринти у пошуках злодія і коштовної статуетки!

28_lordesKatapecs.jpg


Продовження фантастичної трилогії «Джинкс» Сейдж Блеквуд
Хлопчика на ім’я Джинкс покинули в таємничому первісному лісі під назвою «The Urwald». У лісі не варто сходити зі стежини, бо тролі, перевертні та відьми, що ховаються серед пазуристих гілок, так і прагнуть вхопити необережних. На щастя чи ні, Джинкса знайшов чарівник Саймон Магус. Джинкс знає, що чарівники злі. Але на кухні Саймона так затишно, та й чарівник виглядає швидше вередливим, ніж злим. Тож залишитися тут видається хлопчику найбезпечнішим варіантом. У цьому домі цікавість Джинкса до магії зростає, він вчиться прислухатися до дерев так само уважно, як і до незвичайних відвідувачів Саймона. Що більше дізнається Джинкс, то більше йому хочеться дізнатись про цікавий та водночас жахаючий світ за межами безпечних стежин.

Книга 2. Магія Джинкса
Книга 3. Вогонь Джинкса

29_Jinx-2.jpg   29_Jinx-3.jpg



  
Логін:      
Пароль:

ent Реєстрація    ent Забули пароль?
Вкажіть свій емейл


Коментар
ajax-loader-blue